A Cat's Dream


Noordeinde 8a 1121 AD Landsmeer
0646432629 Klik om te bellen

Over A Cat's Dream

Waarom is A Cat's Dream de beste keuze voor jou?

De droom van elke kat, een klimparadijs met tientallen hoge plekjes om te slapen en op de uitkijk te liggen, dus gaat het baasje op vakantie of elke andere reden dat de kat opvang nodig heeft, breng de kat naar A Cat's Dream. Tevens de beschikking over 3 ruime units waarvan 1 met buitenverblijf.

Meer over A Cat's Dream:

Veel persoonlijke aandacht voor de gasten, er wordt heerlijk met ze geknuffeld en gespeeld ( mits ze dit op prijs stellen uiteraard) Kortom de katten zijn heerlijk op vakantie als ze hier zijn, worden verwend met kwalitatief goed voer van verschillende merken en krijgen ook 1 per dag wat nat voer voor het lekkere.

Wat kan A Cat's Dream je bieden?

A Cat's Dream is gelegen in Landsmeer, dit is perfect bereikbaar via de A10 dus voor de klanten Amsterdam en omgeving heel makkelijk te bereiken. De kat op nummer 1.

Wie gingen je voor?

Kattenliefhebbers brengen hun kat in goed vertrouwen bij mij en ik zorg dat de kat goed en liefdevol verzorgd wordt tijdens het verblijf. De klanten moeten met een goed gevoel de kat achterlaten. De katten krijgen voldoende aandacht dit is voor de klanten erg belangrijk.

A Cat's Dream in het kort

Soort pension

Kattenpension

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

A Cat's Dream


Noordeinde 8a 1121 AD Landsmeer
0646432629 Klik om te bellen