Artikel afbeelding

Meer zekerheid voor huisdiereigenaren

Dierenpension en Hondentrainingscentrum De Wijk heeft dit jaar voor het tweede opeenvolgende jaar het felbegeerde Dierbaar-certificaat ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer.

Elk jaar ondergaat een gecertificeerd bedrijf een grondige inspectie. Pas op het moment dat aan alle voorwaarden is voldaan, ontvangt het bedrijf het Dierbaar-keurmerk voor de duur van één jaar. Klanten weten daardoor precies waar ze aan toe zijn en hebben de zekerheid dat hun huisdier in goede handen is en zij altijd een verantwoord advies krijgen over voeding én opvoeding van hun huisdier.

Dierenpension De Wijk heeft hard gewerkt om het Dierbaar-keurmerk te bemachtigen. “Elk jaar is het weer een bijzonder moment als je hoort dat je bedrijf door alle controles is gekomen,” zegt Hans van Luin van Dierenpension De Wijk “. Daarmee bekrachtigen we waar wij altijd voor staan: welzijn voor dieren, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.”

Over het Dierbaar-keurmerk
Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie. Meer informatie over Dierbaar is te vinden op www.dierbaar.nl.

Op October 21, 2014