sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Alkmaarseweg 19
    1775 PR Middenmeer
  • 0227-502787

Kattenpension Silvestris

"Als jij voor de verblijven zorgt, zorg ik voor de klanten". Dat zei de dierenarts voor wie ik werkte, toen ik vertelde dat ik een pension speciaal voor katten wilde beginnen.

Dat was 25 jaar geleden.

Nu zit het elke zomer helemaal vol. De dierenartsen uit mijn netwerk verwijzen nog steeds naar mij. En zo af en toe is er een noodgeval, of een diabeteskat, waar mijn oude werkervaring goed van pas komt. 

In 2018 bouwden we een tweede verblijf. Drie individuele ruimtes, heuse kattensuites met buitenren, van maar liefst 13 vierkante meter.

Ik heb gemerkt dat mijn theorie klopte; dat katten, mits buiten hun eigen territorium, steun hebben aan elkaar. Dat ze zich goed voelen in een groep, juist als ze in een vreemde omgeving terechtkomen.

En sommigen zitten echt liever apart, dat respecteer ik ook. Want elke kat heeft zijn eigen karakter. Je onderhandelt met ze. De ene keer win ik een beetje. De andere keer zij. Dat vind ik het leuke aan katten.

Wil jij nou ook dat je kat opgevangen wordt op een manier die voor jou kat het beste is? Bel of mail me en dan kijken we samen wat voor jou kat mogelijk is.


Foto's van Kattenpension SilvestrisKattenpension Silvestris in het kort

Dieren

  • Katten

Lang verblijf mogelijk:

Ja