sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Blasiusstraat 39
    5754 AT Deurne
  • 0646051791
  • Website

Kattenhotel Catz

Zoek je tijdelijke opvang voor je kat(ten)? Ga je op vakantie of bijvoorbeeld het huis verbouwen, dan ben je bij Kattenhotel Catz aan het goede adres. We wonen in Deurne, dichtbij vakantieroutes richting Duitsland en Belgiƫ. Ons kattenhotel staat centraal in ons gezin en in onze tuin. De katten verblijven in het hotel in een kleine groep, geen hokjes maar alle vrijheid om te spelen en te slapen. In de overdekte buitenren kunnen ze genieten van het zonnetje en onze boerderijdieren en kinderen in de gaten te houden. Dit zorgt voor een gezellige afleiding, soms wordt er zelfs een muisje gevangen;-)

Naast het groepsverblijf hebben we enkele zorg- suites, waar we katten die extra (medische) zorg nodig hebben apart kunnen plaatsen. Katten met een dieetvoer of bijvoorbeeld medicatie kunnen zo toch logeren. Ook de suites hebben elk een eigen buitenren, waar ze lekker rustig kunnen vertoeven. Kattenhotel Catz is voorzien van vloerverwarming en veel luxe krabpalen, zodat onze logees niets tekort komen. Doordat het kleinschalig is, kunnen we per logee goed bekijken wat hij of zij nodig heeft, zodat er zo min mogelijk stress is tijdens de vakantie bij ons. Tijdens het verblijf sturen we een berichtje met foto van je kat(ten) om te laten weten hoe het gaat, service van Catz!

Ben je benieuwd geworden hoe het er bij ons uitziet? Op de website is een rondleiding te zien, maar er is altijd een mogelijkheid om zelf eens te komen kijken. Dit doen we op afspraak, zodat er alle tijd is om vragen te beantwoorden. Wij verzorgen graag de vakantie voor je kat(ten) zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. Kijk voor meer onformatie eens op onze website of Facebookpagina. Graag tot een volgende vakantie!


Foto's van Kattenhotel Catz


Kattenhotel Catz in het kort

Dieren

  • Katten

Lang verblijf mogelijk:

Ja