Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Hoofdweg 143 143
    9697 NE Blijham
  • 0638274198
  • Website

Kattenhotel van Blyendael

Vanuit het fokken met onze Bengaalse katten is bij ons het idee gerezen om een kattenhotel te beginnen. Omdat bengalen nog zeer dicht bij de Bengaalse tijgerkat staan en daarom niet zonder meer bij elkaar geplaatst kunnen worden hebben wij ervoor gekozen om voor de katten die bij ons komen logeren een eigen verblijf in te richten zodat ze niet hoeven te wennen aan voor hen (vreemde) katten. Het is toch al best wel moeilijk  voor de katten om uit hun eigen omgeving geplaatst te worden daar katten zeer territoriale dieren zijn.

De verblijven zijn opgedeeld in een eigen binnen- en buitenverblijf. Mocht u meerdere katten willen plaatsen dan kunnen deze natuurlijk bij elkaar blijven. De verblijven zijn groot genoeg voor 3 a 4 katten. Het is geen probleem om eigen mandjes of speeltjes mee te geven voor de kat tijdens de logeerpartij.

We hebben een kleinschalig kattenhotel zodat er veel persoonlijke aandacht per dier gegeven kan worden. We proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk voor de kat te maken zodat u met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan.

Alle katten zijn welkom, ook ongecastreerde katers en ongesteriliseerde poezen. Wij hebben een jarenlange ervaring met deze zogenaamde “open” dieren en zijn zodoende in staat om ze een uitstekende verzorging te bieden.

Standaard voeren bij brokjes van Royal Canin en Carocroc, een smakelijk en hoogwaardig voer dat katten doorgaans graag eten. Stelt u het op prijs dat uw kat gedurende het verblijf in ons kattenhotel zijn eigen voer blijft eten dan is dit vanzelfsprekend mogelijk. Neem dit dan zelf mee bij het brengen van uw kat.Kattenhotel van Blyendael in het kort

Dieren

  • Katten

Lang verblijf mogelijk:

Ja