sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Horsterweg 158
    3853 JE Ermelo
  • 06-19906070
  • Website

Het Catshuys, exclusief kattenhotel

Luxe kattenhotel op de Veluwe (vanaf 1 juli 2017 geopend)

Centraal gelegen in het land ligt het kleinschalige, sfeervolle kattenhotel Het Catshuys. Hier logeren de gasten in hun eigen royale kamer wat vele voordelen biedt t.o.v. verblijf in een groep: 

Beduidend minder stress!
De reis naar het hotel heeft al een behoorlijke inpact op katten om ze uit hun veilige omgeving worden gehaald en in een onbekende ruimte worden gezet. Omdat de hotelkamer overzichtelijk is (met voldoende verstop-plekjes) en geen andere katten 'op de loer'  liggen, zal het stress-niveau sneller afnemen.

Individuele monitoring 
Per kat kan bekeken worden of er voldoende water en voedsel opgenomen wordt en uiteraard of de ontlasting en urine ook in orde is zodat indien nodig, adequaat maatregelen genomen kunnen worden. 

Eigen gebruik van dieet-voer
Het gebruik van dieet-voer is gewaarborgd omdat er geen ander voer beschikbaar is en er zijn geen andere katten zijn die het voer van uw kat kunnen opeten. 

Kans op onderlinge besmetting nihil
Onze gasten hoeven hun voer-/waterbakjes en de kattenbak niet met vreemde katten te delen wat besmetting via deze bronnen tot een minimum zal beperken. Uiteraard zijn onze hygiene-maatregelen zeer strikt! 

Alle royale kamers kunnen bezet worden met 2 -3 katten uit 1 gezin en desgewenst kunnen de kamers ook gekoppeld worden voor nog meer verblijfsgenot! De meeste kamers hebben een eigen raam waarin heelijk geluierd kan worden, in de zon of met uitzicht in het bos. 
Ook katten die herstellend zijn van een ziekte/operatie of katten met diabetes zijn van harte welkom in Het Catshuys! Wij bespreken uitvoerig de verzorging van uw kat en schakelen indien nodig onze dierenarts in.

Kortom, een ontspannen verblijf voor uw kat en een gerust gevoel voor u tijdens uw afwezigheid! 

Bekijk de website voor alle informatie of maak een afspraak om gewoon eens langs te komen! Ik vertel u graag meer over ons unieke kattenhotel! 

Monique
Gediplomeerd kattengedragstherapeut


Foto's van Het Catshuys, exclusief kattenhotel


Het Catshuys, exclusief kattenhotel in het kort

Dieren

  • Katten

Lang verblijf mogelijk:

Nee