sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hogebierenweg 1
    1769 HD Haringhuizen
  • 0630374394
  • Website

Donna Pruisscher

Waarom is Donna Pruisscher de beste keuze voor jou?

Goede zorg voor ieder dier dat is hier! Ik heb 2 ruime privé hotel kamers voor de katten. Spelen, lekker eten, vogels kijken, verstoppen, lekker slapen en de mogenlijk heid tot een privé buiten ren. Ik werk per eigenaar dus er komen geen 'vreemden' katten bij elkaar. Vaak wel fijn voor katten met dieet voer, medicatie of de wat bangere katten. Als u ook nog een konijn, cavia, ratje of hamster heeft dan kunnen die ook bij mij logeren! Zij krijgen goede verzorging,gezonde tussendoortjes en een schoon hok bij thuiskomst.

Meer over Donna Pruisscher:

Ik ben zelf afgestudeerd dierverzorgster, kleinvee verloskundige en ik ben bijna klaar met mijn cursus opleiding als Paraveterinair Dierenartsassistent. Zo heb ik de basis kennis, een stukje specialisatie en de medice kennis van dieren. Ik wil onze stolp boerderij gaan opknappen zodat alles er op en top uit ziet. De verblijven van de katten zijn al af! Nu nog de oude koegang als knaagdier en konijnen paleisje maken en ook wil ik nog mooie buiten rennen maken. Ik ga nog mijn besluit houder papier halen en dan kunnen we weer verder denken over de toekomst. Ik vind het onwijs gaaf en eervol werk. Als je lief bent tegen de diertjes krijg je ook zo veel liefde terug.

Wat kan Donna Pruisscher je bieden?

Privé Katten Hotel zonder stress. Ook uw knaagers mogen mee te logeren! Geen honden dus lekker rustig! Een ruime stolp boerderij met alle voorzieningen. Ruimte rust en vrijheid. ? Een bedrijf die verstand van dieren heeft.

Wie gingen je voor?

Vaak komen mensen uit Noord Holland een afspraak maken voor hun huisdier. Ook mensen die emigreren naar Noord Holland vanuit het buitenland zijn welkom. Voor een hotel voor langere tijd staan wij ook open. U krijgt vanaf 4 weken afnamen een leuke korting. Vriendelijkheid, openheid en vertrouwen. Daar kun je bij mij op bouwen. Ik stuur mijn klanten dagelijks een foto of een filmpje van hoe het gaat met ze. Ze waarderen dat heel erg ik zou dat zelf ook heel fijn vinden als mijn dier in een hotel zou zitten. Alles gaat weer schoon mee naar huis. Dat is ook fijn want na de vakantie heb je vaak al was zat!Donna Pruisscher in het kort

Dieren

  • Katten
  • Kleindieren
  • Knaagdieren

Lang verblijf mogelijk:

Ja