sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Utrechtseweg 11
    3927 AT Renswoude
  • 06-82329665
  • Website

Beagle valley

Waarom is Beagle valley de beste keuze voor jou?

De plek waar uw hond zorgeloos logeert. Vakantie en dag opvang voor alleen beagles. De honden hebben de hele dag toegang tot de speelweide en het binnen verblijf. Ze slapen als roedel bij elkaar, dus wij maken geen gebruik van kennels. En natuurlijk de persoonlijke verzorging van uw viervoeter maken het verblijf bij beagle Valley voor uw hond compleet.

Meer over Beagle valley:

Dit kleinschalige pension met 1 eigenaar en dochter maken het dat u altijd persoonlijk te woord word gestaan en dat u tijdens uw vakantie op de hoogte word gehouden. Doordat wij alleen beagles opvangen zal uw hond zich hier altijd direct op zijn gemak voelen. We zeggen altijd, beagle’s spreken dezelfde taal. En dat maakt ons pension ook zo bijzonder, met dit bijzondere ras.

Wat kan Beagle valley je bieden?

Het unieke aan ons pension is dat wij alleen beagles toelaten. Door de vaste haal en breng tijden, creëren we rust in de groep. Dit vinden wij erg belangrijk en we zien dat de honden daar de vruchten van plukken.

Wie gingen je voor?

Beagle baasjes uit het hele land komen hun hond bij ons brengen omdat wij kennis en een geschikte plek hebben waar de beagle heerlijk in een roedel kan spelen.


Foto's van Beagle valleyBeagle valley in het kort

Dieren

  • Honden

Lang verblijf mogelijk:

Ja