sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Sluiskade Noordzijde 58
    7676 SH Westerhaar-vriezenv wijk
  • 0546-825180

Dierenpension Bommelhoeve

Zoekt u een hondenpension waar uw hond meermalen per dag kan ravotten, met of zonder andere honden, op 1 van onze 12 speelweides? Een hondenpension waar uw hond ook rustig kan uitrusten en slapen in zijn eigen binnen of buitenkennel, dan bent u bij Dierenpension Bommelhoeve aan het goede adres!

Dierenpension Bommelhoeve ligt heerlijk landelijk gelegen ten noorden van Almelo, tussen Vriezenveen en Hardenberg.

Het hondenpension is ruim opgezet en beschikt over 53 binnen en buitenkennels. Naast uitstekende zorg (o.a. dagelijkse check up van uw hond) wordt tijdens het voeren, de vachtverzorging en het uitlaten, maar ook tussendoor, veel persoonlijke aandacht aan uw hond besteed.

In ons kattenpension, dat royaal van opzet is, bieden wij opvang in een huiselijke en gezellige ontspannen sfeer. Alle katten lopen er los rond en kunnen in het binnen- en grote buitenverblijf hun eigen plekje zoeken.
In het verblijf staan meerdere kattenbakken en krabpalen, uw kat kan op verschillende comfortabele banken, mandjes, plankjes en andere plaatsen liggen. Vanzelfsprekend staan er voldoende voer- en waterbakken. Naast uitstekende zorg (o.a. dagelijkse check up van uw kat) gaan wij regelmatig naar het kattenverblijf om lekker met uw kat te knuffelen.

Vanzelfsprekend worden alle ruimten en verblijven dagelijks meerdere keren gereinigd, want hygiƫne is een eerste vereiste voor een gezonde leefomgeving.
Uiteraard worden de verblijven in de winter verwarmd.Dierenpension Bommelhoeve in het kort

Dieren

  • Honden
  • Katten

Lang verblijf mogelijk:

Ja