Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Loosterweg Noord 2J
    2161 AP Lisse
  • 06-12114387
  • Website

Hondenpension Meijenrode

Hondenpension Meijenrode is een kleinschalig hondenpension gelegen in het hart van de Bollenstreek waar wij uw hond veel vrijheid en speelruimte kunnen bieden. Vanuit de Bollenstreek, Heemstede, Aerdenhout, Hoofddorp en Haarlem zijn wij goed te bereiken.

Het hondenpension bestaat twee aparte verblijven. Het eerste verblijf is bedoeld voor de middenslag en grote honden. Het omvat twee binnenruimtes en een groot speelveld. De eerste binnenruimte is een gezamenlijke plek en de tweede omvat zes kennels waarbij elke kennel zowel een binnenkennel als buitenkennel heeft. Beide binnenruimtes monden uit op het speelveld. Dit speelveld is circa 650 m2 groot en bestaat uit zowel gras, tegels als zand waarin ze kunnen graven.

Het tweede verblijf is voor kleine hondjes, welke is gescheiden van het eerste verblijf. Onder deze categorie vallen honden zoals een Jack Russell of Maltezer. Dit verblijf omvat een gemeenschappelijke binnenruimte en een speelveld van circa 100 m2. Ook dit veld bestaat zowel uit gras, tegels als zand waarin gegraven kan worden.

De honden hebben veel vrijheid in ons pension. Zo hebben ze de gehele dag van 07.00 uur tot 22.00 uur toegang tot het, bij het verblijf behorende, speeldveld. In de nacht verblijven ze alleen in hun binnenvertrek. Omdat de honden zo veel vrijheid hebben, is een logeerpartij bij ons hondenpension alleen mogelijk voor honden die 100% sociaal zijn. Daarnaast dienen reuen gecastreerd te zijn.


Foto's van Hondenpension Meijenrode


Deze dierenpension in het kort

Dieren

  • Honden

Lang verblijf mogelijk:

Ja