Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • 's Gravenhof 8
    2415 CB Nieuwerbrug
  • 06-51 88 03 53

Kattenpension De Dierenvriendin

Uw kat is van harte welkom in het kleinschalige kattenpension “De Dierenvriendin”in huiselijke sfeer. Er is plaats voor 10 katten, die lekker rond kunnen lopen in het gezellige binnenverblijf en zomerhuisje met openslaande deuren. Het zomerhuisje is zo aangepast dat uw kat hier een heerlijk buitengevoel krijgt.

Uw geliefde kat loopt vanaf het begin vrij rond, zodat deze zelf een plekje kan zoeken, waar hij zich het prettigst voelt. Genoeg plekjes om heerlijk te luieren of actief te zijn met de verschillende kattenspelletjes.

Er is niet de gehele dag voer beschikbaar, de maaltijden worden aangeboden. Hierdoor kan er beter gecontroleerd worden of uw kat eet. De maaltijden bestaan uit kattenbrokjes van Royal Canin en natvoer van diverse merken. Vanzelf sprekend is er altijd vers water beschikbaar.Tussendoor worden er snacks aangeboden. Mocht u voor uw kat liever uw eigen voer meegeven, dan is dit mogelijk. Het meermaals verstrekken van de maaltijden zorgt sneller voor een band met uw huisdier. Door de rust en persoonlijk aandacht zal uw kat zich snel op zijn gemak voelen.

Foto's van Kattenpension De Dierenvriendin



Deze dierenpension in het kort

Dieren

  • Katten

Lang verblijf mogelijk:

Nee