De Adelshoeve


Drielseweg 44 5321 NC Hedel
0642719131 Klik om te bellen

Over De Adelshoeve

Waarom is De Adelshoeve de beste keuze voor jou?

Wij geven uw hond een onvergetelijke en vooral actieve dag. Het belangrijkste voor een hond is het lekker kunnen buitenspelen met zijn soortgenoten. Door middel van verschillende weides in plaats van kennels is uw hond de gehele dag lekker buiten in onze opvang. Door uw hond in een roedel te zetten leert hij om te gaan met andere honden. Het sociale gedrag van uw hond wordt zo op peil gehouden of vergroot. In onze visie hoort een hond lekker te kunnen spelen en ravotten de gehele dag door in een veilige vertrouwde omgeving. Heeft u vragen van welke aard dan ook, aarzel niet om contact op te nemen via telefoon of mail. Wij werken op afspraak.

Meer over De Adelshoeve:

Wij hebben een samenwerking met het Helicon in Den Bosch. Bij ons leiden we jonge enthousiaste mensen op die graag een toekomst willen in het werken met dieren. Tevens verzorgen wij excursies. Ons jonge enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar voor uw vragen en uw lieve hond.

Wat kan De Adelshoeve je bieden?

Wij zijn een verkooppunt en partner van Prins. Tevens is het bij ons ook mogelijk om puppytrainingen en gevorderden trainingen te volgen voor uw hond. In onze kleine shop verkopen wij genoeg snacks voor honden met allergieën en voor honden zonder allergie. Wij streven erna een totaal pakket aan te kunnen bieden op basis van voer en snacks. Loop gerust een keertje binnen.

Wie gingen je voor?

Onze klanten komen uit de omliggende regio gemeente Maasdriel, De Bommelerwaard, Den Bosch, Zaltbommel, Tiel en Leerdam maar ook daarbuiten. Onze ligging aan de A2 is aantrekkelijk voor zowel bewoners van De Maaspoort in Den Bosch, Vught, Rosmalen en Empel maar ook omgeving Utrecht, Zeist, Eindhoven  en Hilversum.

Foto's

De Adelshoeve in het kort

Dieren

Honden

Onze locatie

De Adelshoeve


Drielseweg 44 5321 NC Hedel
0642719131 Klik om te bellen