De Adelshoeve


Drielseweg 44 5321 NC Hedel
0642719131 Klik om te bellen

Over De Adelshoeve

Waarom is De Adelshoeve de beste keuze voor jou?

Wij geven uw hond een onvergetelijke en vooral actieve dag.

 Het belangrijkste voor een hond is het lekker kunnen buitenspelen met zijn soortgenoten. Door middel van verschillende weides in plaats van kennels is uw hond de gehele dag lekker buiten in onze opvang. Door uw hond in een roedel te zetten leert hij om te gaan met andere honden. Het sociale gedrag van uw hond wordt zo op peil gehouden of vergroot.

In onze visie hoort een hond lekker te kunnen spelen en ravotten de gehele dag door in een veilige vertrouwde omgeving.

 Voedingsconsulent
Om onze dienstverlening compleet te maken hebben wij ook een uitgebreide winkel met lekkere honden snacks en brokken. Wij geloven in 100% natuurlijke producten en zijn tevens bekend met allerlei soorten allergieën waarin we ons assortiment ook hebben aangevuld.

Voor elke hond hebben we dus iets lekkers en bijzonders. We adviseren u hier graag in mocht u vragen hebben.  Wij zijn opgeleid tot voedingsconsulent en kunnen met u kijken wat het beste is voor uw hond. Wij zijn tevens officieel verkooppunt van FarmFood.

Naast onze winkel zijn onze snacks en een deel van onze voeding ook in onze webshop te bestellen.

Meer over De Adelshoeve:

Wij hebben een samenwerking met het Helicon in Den Bosch. Bij ons leiden we jonge enthousiaste mensen op die graag een toekomst willen in het werken met dieren. Tevens verzorgen wij excursies. Ons jonge enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar voor uw vragen en uw lieve hond.

Wie gingen je voor?

Onze klanten komen uit de omliggende regio gemeente Maasdriel, De Bommelerwaard, Den Bosch, Zaltbommel, Tiel en Leerdam maar ook daarbuiten. Onze ligging aan de A2 is aantrekkelijk voor zowel bewoners van De Maaspoort in Den Bosch, Vught, Rosmalen en Empel maar ook omgeving Utrecht, Zeist, Eindhoven  en Hilversum.

Foto's

De Adelshoeve

Soort pension

Hondenpension

Certificeringen

Honden en kattenbesluit vakbekwaamheid

Onze locatie

De Adelshoeve


Drielseweg 44 5321 NC Hedel
0642719131 Klik om te bellen