Dierenpension De Kwispelhoeve


Dorpsstraat 18 5556 VL Valkenswaard
0651299507 Klik om te bellen

Over Dierenpension De Kwispelhoeve

Familiebedrijf voor vakantie- en dagopvang van Uw huisdieren.
Honden, katten, andere kleine huisdieren. zoals konijnen, cavia, hamsters
Grote uitlaatweides waar ze lekker kunnen spelen, ravotten.Verwarmde ruime binnenveblijven. Rustige omgeving. Muziek de gehele dag. Voor uw huisdier een goede socialisatie met hun soortgenoten. betrouwbare opvang. Persoonlijke benadering, klein team. Ook kunnen we uw hond Nadat u bij ons bent geweest kunt u nog gaan wandelen in onze bosrijke omgeving zoals de Malpie, Plateaux en Dommeldal.  Opvangen als u verblijft op een van de vakantieparken in de omgeving zoals de Kempervennn, Landal het Vennenbos, Erperheide of op een Camping Brugseheide, Dommelvallei, Camping de paal of recreatiepark ter Spegelt. U wilt een dagje naar een pretpark zoals de Efteling, Beeksebergen, Bobbejaanland ect.ook dan bieden wij de mogelijkheid uw hond te brengen dit kan op afspraak voor openingstijd al.

Gevestigd in Borkel en Schaft gemeente Valkenswaard in de omgeving van Dommelen, Bergeijk, Westerhoven, Luyksgestel, Riethoven, Eersel, Veldhoven, Waalre, Cranendonk, Budel, Leende, Heeze onder de rook van Eindhoven. Maar voor de Belgen ook net over de grens bij Achel, Hamont-Achel, Pelt, en Lommel.

vvor meer infomatie voor dagopvang, hondencreche of vakantieopvang kijk op onze Facebookpagina, onze website www.dekwispelhoeve.nl of bel ons 0651299507 vanuit België 0031651299507

Foto's

De kwispelhoeve
Inkombord
Speelweides
foto1
foto2

Dierenpension De Kwispelhoeve in het kort

Soort pension

Cavia opvang
Hondenpension
Kattenpension
Knaagdieren
Landbouwhuisdieren
Overig
Vogelpension

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

Dierenpension De Kwispelhoeve


Dorpsstraat 18 5556 VL Valkenswaard
0651299507 Klik om te bellen