Dierenpension en Hondencreche A2 Culemborg


Stokvisweg 9 4107 LK Culemborg
0345-520606 Klik om te bellen

Over Dierenpension en Hondencreche A2 Culemborg

Wij vatten graag voor u samen wat Hondencrèche en Dierenpension A2 Culemborg uniek maakt:

- Wij zijn ons dierenpension gestart vanuit LIEFDE voor de dieren. KWALITEIT en een PERSOONLIJKE BENADERING gaan bij ons voor kwantiteit. Samen met onze vaste medewerkster vormen wij (Lody, Hester en Linda) een klein vast team dat uw hond of kat verzorgt, waarbij wij uw dier echt zien en goed kunnen volgen. Dit doen wij met enorm veel liefde en toewijding.

HONDEN EN KATTEN ZIJN BIJ ONS NOOIT ALLEEN, het zijn tenslotte gezelschapsdieren. De honden spelen in groepen van 6 tot 9 honden buiten. Binnen logeren ze in drietallen. Met dat aantal lukt het om leuke setjes te maken, waarbij elke hond zich op zijn gemak kan voelen en naast VEEL SPEELTIJD ook voldoende rust krijgt. Katten lopen vrij rond in het kattenverblijf dat ook een buitenruimte heeft. Alle honden en katten krijgen wel individueel te eten, en kunnen daarmee ook dieetvoer krijgen.

- Uw hond treft bij ons geen kaal speelveld aan, maar een SPEELTUIN met een grote zandbak om in te rennen en te graven, een speeltoestel met kattenloop en tunnels en trektouwen en boeien om samen mee te spelen. Bij warm weer is er een poedelbadje en zijn er voldoende schaduwplekken. Ook is er de mogelijkheid voor uw hond om te zwemmen in ons HONDENZWEMBAD (nieuw in 2020). Voor de katten zijn er talloze mogelijkheden om te spelen, krabben, jagen, verstoppen en chillen. Het toezicht wordt ondersteund door een professioneel camerasysteem.

- Ook de binnenverblijven zijn van alle gemakken voorzien. De vloeren zijn van (gerecycled) PVC wat aangenaam aanvoelt. En de honden slapen bij ons niet in kunststof manden, maar op luxe en ORTHOPEDISCH VERANTWOORDE HONDENBEDDEN van Kuranda. Zowel bij de honden als de katten wordt de luchtkwaliteit gewaarborgd door mechanische ventilatie. Er is CENTRALE VERWARMING en AIRCONDITIONING wat de verblijven ook in de huidige hete zomers heerlijk koel houdt (de dieren hebben het op dat gebied luxer dan bij menigeen thuis, inclusief onszelf)! De stroom voor het gehele pension wekken wij overigens op een milieuvriendelijke manier op met zonnepanelen. Voor de veiligheid van de dieren zijn de verblijven voorzien van een MODERN BRANDMELDSYSTEEM dat gekoppeld is aan onze mobiele telefoons.

- En voor dit alles betaalt u niet eens meer dan de GEMIDDELDE PRIJS van dierenpensions in de regio!   


Wij hopen uw hond of kat binnenkort te mogen verwelkomen!


Lody en Hester van Wiggen

Foto's

Dierenpension en Hondencreche A2 Culemborg in het kort

Dieren

Honden
Katten

Lang verblijf mogelijk

Ja

Onze locatie

Dierenpension en Hondencreche A2 Culemborg


Stokvisweg 9 4107 LK Culemborg
0345-520606 Klik om te bellen