Dierenzorgcentrum Louterbloemen


Celsiusstraat 8 3316 AC Dordrecht
078 6137902 Klik om te bellen

Over Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Waarom is Dierenzorgcentrum Louterbloemen de beste keuze voor jou?

Het Dierenzorgcentrum Louterbloemen heeft naast asielfaciliteiten ook pensionaccommodaties voor gezelschapsdieren. Reserveer tijdig een plaatsje voor je huisdier. Je zorg wordt dan tijdelijk overgenomen door een team van professionele dierenverzorgers met een groot hart voor dieren. Kom eens kijken en ervaar zelf het gezellige pension en hoe met liefde de dieren worden verzorgd en beziggehouden. Het Dierenzorgcentrum Louterbloemen heeft naast asielfaciliteiten ook pensionaccommodaties voor gezelschapsdieren. Reserveer tijdig een plaatsje voor je huisdier. Je zorg wordt dan tijdelijk overgenomen door een team van professionele dierenverzorgers met een groot hart voor dieren. Kom eens kijken en ervaar zelf het gezellige pension en hoe met liefde de dieren worden verzorgd en beziggehouden.

Meer over Dierenzorgcentrum Louterbloemen:

Doelstelling van het Dierenzorgcentrum is hulpverlening aan noodlijdende en hulpbehoevende dieren. Het tijdelijk beheren en verzorgen van dieren. Het in stand houden van een tehuis voor dieren en het geven van voorlichting.

Wat kan Dierenzorgcentrum Louterbloemen je bieden?

Dierenambulancedienst, dierentaxi, dierenopvang (asiel) pension en dagopvang voor huisdieren, trimsalon, zelfwas, maatschappelijke taken voor het werkgebied Drechtsteden. 24/7 bereikbaarheid. Kwaliteit, professionaliteit, enthousiasme.

Wie gingen je voor?

Het werkgebied omvat contractueel de Drechtsteden maar er wordt steeds meer landelijk gewerkt. Het streven is de relatie met de klant te laten voortduren. Die omvatten aspecten als vriendelijkheid, duidelijkheid, snelheid en nazorg. Samengewerkt wordt met: Kon Ned. Hondenbescherming, Mendoo, Dutch Cell Dogs, Sr Kattenzorg, Vogelklas Karel Schot, St Zwerfkatten Rijnmond.

 

DIERENPENSION VOOR EEN GOED DOEL

Foto's

Dierenzorgcentrum Louterbloemen in het kort

Soort pension

Cavia opvang
Hondenpension
Kattenpension
Vogelpension

Langdurige opvang

Ja

Certificeringen

Erkend DB

Artikelen

DIERENPENSION MET EEN GOED DOEL

Pension met een goed doel Boek je pension bij Louterbloemen dan doe je huisdier, jezelf en onze asieldieren een plezier, omdat de tarieven vriendelijk zijn en de opbrengsten uit het pension ten goede...

Onze locatie

Dierenzorgcentrum Louterbloemen


Celsiusstraat 8 3316 AC Dordrecht
078 6137902 Klik om te bellen