Dierenzorgcentrum Louterbloemen


Celsiusstraat 8 3316 AC Dordrecht
078 6137902 Klik om te bellen

Populair en compleet regionaal Dierenzorgcentrum
Ingericht naar laatste inzichten Dierenwelzijn
Pensionopbrengst komt ten goede aan Dieren in Nood

Over Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Waarom is Dierenzorgcentrum Louterbloemen de beste keuze voor jou?

Het Dierenzorgcentrum is gevestigd in het boomrijke buitengebied Louterbloemen, dat is ontstaan in 1854. Op de plaats waar eens een theehuis stond is het in 1930 gestichte Dierenzorgcentrum gevestigd, dat sinds begin 2017 station voor de Dierenambulancedienst is. Het centrum bedient de zes Drechtsteden. In 2020 is het centrum geheel vernieuwd en ingericht naar de laatste inzichten. De pensionopbrengst komt ten goede aan de asieldieren. Binnen het zorgcentrum zijn 140 vaste betrokken medewerkers en vrijwilligers actief. Kom gerust eens kijken. De koffie staat klaar.

Meer over Dierenzorgcentrum Louterbloemen:

Doelstelling van het Dierenzorgcentrum is hulpverlening aan noodlijdende en hulpbehoevende dieren. Het tijdelijk opvangen, verzorgen en plaatsen van dieren. Het geven van voorlichting over dierenwelzijn.

Wat kan Dierenzorgcentrum Louterbloemen je bieden?

Dierenambulancedienst, dierentaxi, dierenopvang (asiel) pension en dagopvang voor huisdieren, hondentraining, trimsalon, Self Wash, maatschappelijke werkplekken. Dierenartspost.

Wie gingen je voor?

Het werkgebied omvat contractueel de 6 gemeenten van de Drechtsteden. Het streven is de relatie met de klant te laten voortduren. Die omvatten aspecten als kennis, vriendelijkheid, duidelijkheid, snelheid en nazorg. Samengewerkt wordt met: Kon Ned. Hondenbescherming, Mendoo, Dutch Cell Dogs, Sr Kattenzorg, Vogelklas Karel Schot, St Zwerfkatten Rijnmond., etc.

DIERENPENSION VOOR EEN GOED DOEL

Foto's

konijnenpension
Kattenverblijf
Speelweiden
Speelweiden
Balie

Dierenzorgcentrum Louterbloemen in het kort

Soort pension

Cavia opvang
Hondenpension
Kattenpension
Knaagdieren
Overig
Vogelpension

Langdurige opvang

Ja

Certificeringen

Erkend DB

Artikelen

DIERENPENSION MET EEN GOED DOEL

Pension met een goed doel Boek je pension bij Louterbloemen dan doe je huisdier, jezelf en onze asieldieren een plezier, omdat de tarieven vriendelijk zijn en de opbrengsten uit het pension ten goede...

Onze locatie

Logo Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Dierenzorgcentrum Louterbloemen


Celsiusstraat 8 3316 AC Dordrecht
078 6137902 Klik om te bellen