Dierverzorging Happy Animal


de la Bassecour Caanstraat 109 2201 MV Noordwijk
06-53624669 Klik om te bellen

Over Dierverzorging Happy Animal

Waarom is Dierverzorging Happy Animal de beste keuze voor jou?

Aandacht voor uw dier. Dierverzorging Happy Animal komt bij u thuis op uw kat passen. Maar ook andere dieren zijn mogelijk. Heeft u een feestje en kan de hond niet zo lang alleen thuis blijven dan passen we een uur of langer op, inclusief uitlaten. De kat heeft geen stress omdat hij/zij in zijn eigen omgeving blijft en niet in een vreemde ruimte met vreemde katten wordt geplaatst. De dieren worden verzorgt en krijgen volop aandacht, tenslotte moeten ze u al missen. Medicijnen, ook diabetes-katten, geen probleem. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden hoe het met uw lieveling(en) gaat. De post wordt bij de deur weggehaald en eventueel is het mogelijk om nog meer diensten af te nemen zoals tuin sproeien, stofzuigen en de container binnen/buiten zetten.

Meer over Dierverzorging Happy Animal:

Dierverzorging Happy Animal bestaat uit Marinka Peeters. Zij is ervaren in het verzorgen van huisdieren. Zij werkt al jaren als vrijwilliger dierverzorger bij het dierenasiel in Noordwijk. Daarnaast in ze in de laatste afstudeerfase van de opleiding kattengedragsdeskundige bij Tinley Academy. Dierverzorging Happy Animal is haar fulltime baan en daardoor kan zij zich volledig 7 dagen van de week inzetten voor uw dier. En mocht zij onverhoopt een keer niet in staat zijn om uw dier te verzorgen dan is er een samenwerkingsverband met een andere regionale kattenoppas die de verzorging over kan nemen.

Wat kan Dierverzorging Happy Animal je bieden?

Kattenoppas bij u aan huis. Veel aandacht voor uw kat in de vorm van aanhalen of spelen, net waar uw kat behoefte aan heeft. Genoeg kennis in huis om ook voor schuwe katten te zorgen. Honden uitlaten of oppassen bij u aan huis voor een uur of langer. Dit is alleen voor mensen die incidenteel een keer iemand nodig hebben omdat ze bv een dagje uit gaan. Het is niet mogelijk voor mensen die werken en vaste dagen een oppas nodig hebben of voor vakanties. Maar ook konijnen, vissen, vogels of andere huisdieren kunnen worden verzorgt. Bij Dierverzorging Happy Animal heeft u altijd één aanspreekpersoon. Een hoge mate van flexibiliteit. Afspraken kunnen op korte termijn worden ingepland. Maar ook als u op het laatste moment afzegt is dit geen probleem. U wordt op de hoogte gehouden van hoe het met uw dier gaat en u betaalt achteraf.

Wie gingen je voor?

Dierverzorging Happy Animal is werkzaam in de regio Duin- en Bollenstreek: Katwijk, Lisse, Noordwijk(erhout), Rijnsburg, Sassenheim, Voorhout en Warmond. Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek, deze is geheel vrijblijvend. Het is belangrijk dat u weet wie er in uw huis komt en dat u een goed gevoel daarbij heeft. De belangrijkste opmerkingen die ik achteraf krijg is dat als ze thuiskomen de kat zo relaxed is. Een mooier compliment kan ik niet krijgen. Wilt u weten hoe klanten Dierverzorging Happy Animal hebben ervaren kijk dan eens op de website naar hun reacties. Of op de facebookpagina.

Foto's

Dierverzorging Happy Animal in het kort

Dieren

Honden
Katten
Kleindieren
Knaagdieren
Vissen
Vogels

Onze locatie

Dierverzorging Happy Animal


de la Bassecour Caanstraat 109 2201 MV Noordwijk
06-53624669 Klik om te bellen