Ex-kuus Dierenpension


Wagenbroeken 23 5529 AA Casteren
0497591230 Klik om te bellen

Over Ex-kuus Dierenpension

Waarom is Ex-kuus Dierenpension de beste keuze voor jou?

Dierenpension Ex-Kuus het diervriendelijkste adres voor uw huisdier! Wij hebben ruime verblijven met vloerverwarming en airco voor de warme dagen. Door de ruime verblijven is het mogelijk om dieren samen te plaatsen waardoor zij nooit alleen hoeven te zijn. Ook kunnen zij 3 a 4 keer per dag buiten ravotten met soortgenoten in onze ruime speelweides. Ons kattenverblijf is een ruime kamer met klimboom en meerdere ligplankjes, krabpalen en verstopplekjes waar de katten de gehele dag lekker los kunnen verblijven. Ook voor dagopvang en andere kleine huisdieren bent u bij ons op het juiste adres!

Meer over Ex-kuus Dierenpension:

Dierenpension Ex-Kuus het diervriendelijkste adres voor uw huisdier! Wij staan er voor om de dieren een zo prettig mogelijk verblijf te geven, Hygiëne en dierwelzijn staat bij ons op nummer 1!

Wat kan Ex-kuus Dierenpension je bieden?

*Pension *Dagopvang *Honden *Katten *Overige kleine huisdieren Bezoek onze website en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wie gingen je voor?

Onze klanten komen hier uit de buurt van Casteren, maar ook uit een brede omgeving Rondom Eindhoven. Dit komt doordat wij makkelijk te bereiken zijn. Wij streven ernaar dat alle dieren blij en gezond binnen komen en blij en gezond weer naar huis gaan. Dat de dieren een prettig verblijf bij ons hebben is voor ons heel belangrijk.

Ex-kuus Dierenpension in het kort

Soort pension

Cavia opvang
Hondenpension
Kattenpension
Knaagdieren
Overig
Vogelpension

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

Ex-kuus Dierenpension


Wagenbroeken 23 5529 AA Casteren
0497591230 Klik om te bellen