Het Catshuys, exclusief kattenhotel


Horsterweg 158 3853 JE Ermelo
06-19906070 Klik om te bellen

Over Het Catshuys, exclusief kattenhotel

Luxe kattenhotel op de Veluwe 

Centraal gelegen in het land ligt het kleinschalige, sfeervolle kattenhotel Het Catshuys. Hier logeren onze katten-logés in hun eigen royale kamer wat vele voordelen biedt t.o.v. verblijf in een groep: 

Beduidend minder stress!
De reis naar het hotel heeft al een behoorlijke inpact op katten omdat ze uit hun veilige omgeving worden gehaald en in een onbekende ruimte worden gezet. Omdat de hotelkamer overzichtelijk is (met voldoende verstop-plekjes) en geen andere katten 'op de loer'  liggen, zal het stress-niveau sneller afnemen.

Verschilldende kamertypes
Alle kamers kunnen bezet worden met maximaal 2 katten uit 1 gezin. Voor meer katten uit hetzelfde gezin kunnen ook 2 of meer kamers gekoppeld worden. De meeste kamers hebben een eigen raam waarin heerlijk geluierd kan worden, in de zon of met uitzicht in het bos. 
Voor de wat oudere of angstige katten bieden de Comfortkamers de gewenste rust en bescherming. 

Individuele monitoring 
We houden onze logés goed in de gaten; of ze voldoende eten en drinken maar uiteraard ook of alles er weer 'zoals het hoort' uitkomt! Ook gedragsveranderingen houden we nauwlettend in de gaten, dan gaat er altijd een alarmbelletje rinkelen. 

Kans op onderlinge besmetting nihil
Onze logés hoeven hun belangrijkste bronnen zoals slaapplekjes, voer-/waterbakjes en de kattenbak niet met vreemde katten te delen. Wel zo fijn voor de katten zelf, maar ook zal de kans op besmetting via deze bronnen tot een minimum beperkt blijven.

Uiteraard zijn onze hygiene-maatregelen zeer strikt! 

Diabetes katten 
Ook katten die herstellend zijn van een ziekte/operatie of katten met diabetes zijn van harte welkom in Het Catshuys! Wij bespreken uitvoerig de verzorging van uw kat en schakelen indien nodig onze dierenarts in.

Kortom, een ontspannen verblijf voor je kat en een gerust gevoel voor jezelf tijdens je afwezigheid! 

Bedrijfsvideo op de website
Op de website geef ik je in de bedrijfsvideo een goede indruk van het hotel en onze werkwijze. En wil je gewoon eens langskomen?  Maak dan gerust een afspraak, ik vertel je graag meer over ons unieke kattenhotel! De koffie staat klaar! 

Monique Kasche 
Gediplomeerd kattengedragstherapeut

Foto's

Het Catshuys

Soort pension

Kattenpension

Artikelen

Solitaire jager of sociaal groepsdier?

Is de kat nu een solitair levend dier of verblijft hij toch liever in een groep? Vraag het 10 mensen en je krijgt 10 verschillende antwoorden!Voor mijn opleiding tot gedragstherapeut voor katten heb ik...

Onze locatie

Het Catshuys, exclusief kattenhotel


Horsterweg 158 3853 JE Ermelo
06-19906070 Klik om te bellen