Holidaydogs


Leeuwerikweide 44 3742 XR Baarn
0625074396 Klik om te bellen

Over Holidaydogs

Waarom is Holidaydogs de beste keuze voor jou?

Wij zijn een een kleinschalige Dag&Vakantieopvang voor honden in de huiskamer setting. Wij als roedelleider zijn 24/7 bij de honden. Daardoor ervaren de honden rust, regelmaat en hebben geen reden te blaffen, te slopen of gefrustreerd te geraken. Na een lange vakantie of gewoon een werkdag, krijgt u de hond zichtbaar blij en enthousiast weer terug. Dit geeft u een goed gevoel en vertrouwen in onze unieke manier van opvang van uw hond. Onze vakantie klanten komen dan ook graag van uit heel Nederland en voor onze Dagopvang komen de klanten voornamelijk uit Baarn, Amersfoort, Soest en Hilversum. Voor hen hebben wij onze strijkservice. U neemt bij het brengen van uw hond ook het schoongewassen strijkgoed mee, wij zorgen ervoor dat bij het ophalen van uw hond uw overhemden netjes gestreken en ingepakt klaar hangen. De ideale oplossing om elke dag representatief op uw werk te verschijnen. Wij zijn super flexibel, creatief en vrijwel altijd beschikbaar. Wij hebben ons eigen geheel omheinde losloopbos van 6 hectare op Landgoed Pijnenburg. twee keer per dag gaan wij daar met alle honden heen om te rennen, spelen en plezier te maken met elkaar. Niet voor niets is onze slogan : Logeren bij Holidaydogs is altijd Joepie !

Meer over Holidaydogs:

Wij zien honden als sociale dieren die een roedel en een roedelleider nodig hebben om echt hond te kunnen zijn. Evenals de hond in de thuissituatie altijd iemand in huis heeft, is 24/7 aanwezig zijn voor ons dan ook heel vanzelf sprekend. Onze overtuiging is dat alleen zo honden zich thuis voelen en kunnen socialiseren met elkaar en de situatie. Holidaydogs staat voor trouw, flexibiliteit en kennis van zaken. Wij verlangen er naar meer dienstverlenend te kunnen zijn met alles waar baasjes en honden blij van worden.

Wat kan Holidaydogs je bieden?

- Lekker spelen, rennen en tjille met elkaar. Holidaydogs beschikt over een prachtig en veilig geheel omheind losloopbos op Landgoed Pijnenburg. - Voor al uw vragen over het gedrag van uw hond of advies kunt u in onze advieswinkel terecht - In de web-shop kunt u terecht voor leuke honden intelligentie spellen en speciale honden artikelen. - Maak het u zelf makkelijk met onze unieke combi Dagopvang&Strijkservice. Zo bent u altijd representatief met een strak gestreken overhemd. - Onze dienstverlening is in de ruimste zin van het woord bijzonder te noemen. Laat u dus verrassen en gun uw hond die joepie momenten bij ons. Bel ons gerust eens voor informatie en gebruik van onze diensten. Extra service is : Bel 06 250 74 396 en maak geheel gratis een wandel afspraak met ons en uw hond.

Wie gingen je voor?

Onze klanten komen vooral uit het Gooi en zijn van alle leeftijden, gezinnen, alleenstaande en twee verdieners. Eén ding hebben zij allemaal een hond ! Wij streven naar het ontzorgen van baasje en hun hond in dienstverlening in de breedste zin van het woord. Van onze klanten ontvangen wij dagelijks waardering en stimuleren zij ons om door te gaan met zoeken naar meer kwaliteit en verfijning van hulp aan de hond en hun baasjes

Foto's

Holidaydogs in het kort

Soort pension

Hondenpension
Kattenpension
Overig

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

Holidaydogs


Leeuwerikweide 44 3742 XR Baarn
0625074396 Klik om te bellen