Honden uitlaatservice Peize / Daphne Blom


Mensumaweg 24 9356 TC Tolbert
0625368432 Klik om te bellen

Over Honden uitlaatservice Peize / Daphne Blom

Waarom is Honden uitlaatservice Peize / Daphne Blom de beste keuze voor jou?

Honden Dagopvang of Vakantieopvang Ga je op vakantie en kan de hond deze keer niet meer? Dan kan hij (of zij natuurlijk) bij ons vakantie komen vieren! De honden draaien gewoon in ons gezin mee. Ze kunnen de hele dag door het huis lopen of met ons mee het erf op. Ze kunnen het erf niet af. In de grote tuin kunnen ze lekker met elkaar spelen. De honden kunnen overdag een plek in huis zoeken om te rusten. Dat kan in de woonkamer of in de keuken. We zijn bezig om slaapverblijven te bouwen zodat de honden zich daarin kunnen terugtrekken als ze dat willen. ’s Nachts kunnen ze ook een plekje zoeken binnen, wij slapen zelf beneden en onze deur staat open. We vinden wel eens een hondje op ons bed als we wakker worden….gezellig! Medicijnen toedienen. Zelf hebben we jaren lang een hondje gehad met suikerziekte, dagelijks insuline prikken, is dus geen probleem. Pillen of andere medicijnen zijn natuurlijk ook geen probleem.

Meer over Honden uitlaatservice Peize / Daphne Blom:

Honden Gedragsdeskundige Nadat ik 2 keer een week bij Anniek Winters in opleiding ben geweest. Je weet wel Anniek Winters die bij de wereld beroemde Ceasar Millan was. Want wat is het eigenlijk moeilijk, al die verschillende methodes. Snoepjes geven, corrigeren, negeren, het goede belonen het slechte negeren. Snap jij het nog! Maar goed leiderschap bestaat uit, liefde, respect en vertrouwen. Ik wil jullie heel gaan graag helpen! Soms zijn kleine dingen toch best heel vervelend. Je hond bespringt van blijdschap het bezoek, of jezelf als je thuiskomt. of Je kunt niet eens een normaal gesprek voeren , want je hond blaft gezellig ( :( )mee. of Je hond denkt, dat als de bel gaat, het voor hem is. of Je hond trekt aan de lijn tijdens het wandelen of Je hond vind andere honden aan de lijn echt niet leuk. Ik wil je heel graag handvaten geven zodat je weer samen met je hond kunt kunt genieten in elke situatie. Afhankelijk van de afstand kunnen er reiskosten bij komen, dit gaat in overleg. Je kunt mij altijd bellen, ook ‘s avonds. Als ik niet opneem kunt je een bericht inspreken en uw telefoonnummer achterlaten, dan bel ik je terug. Een whatsapp-bericht of e-mail sturen kan ook, de mailbox lees ik dagelijks.

Wat kan Honden uitlaatservice Peize / Daphne Blom je bieden?

Ik ben Daphne Blom, moeder van 2 kindertjes. Samen met mijn man hebben we 4 honden en wonen we op een heerlijke vrijstaande boerderij in Tolbert. Wij zijn allebei ons hele leven al met honden bezig. Als wij in het bos liepen met onze eigen roedel werden we vaak aangesproken of we een uitlaatservice waren.... Dat was niet zo maar het bracht ons wel op een idee. Eind 2014 besloten we dat ik van mijn passie mijn beroep ging maken: een hondenuitlaatservice starten! Ondertussen heb ik de opleiding?voor?Kynologisch gedragstherapeut gevolgd en succesvol afgerond.?Hiervoor dien je een aantal modules te halen. De volgende modules heb ik behaald: - "?Ethologie hond?"? - "?Kynologisch Instructeur " - " Begeleiding probleemgedrag hond" - " Oplossen probleemgedrag in de praktijk". Daarnaast heb ik in mei 2019? een cursus gevolgd bij Anniek Winters "Honden opvoeden volgens de methode van Anniek Winters". Je weet wel Anniek Winters die bij de wereld beroemde Ceasar Millan was. Deze heb ik natuurlijk ook gehaald ? November 2019 was het vervolg waarbij we live casussen gingen doen onder begeleiding van Anniek. Met deze aanvulling ben ik er helemaal klaar voor om mensen en hun honden te helpen met alle soorten (gedrags-)problemen.

Wie gingen je voor?

Na enkele minder fijne ervaringen met uitlaatservices ontdekte ik Daphne. Door die minder fijne ervaringen was mijn hond Jip in het begin wat terughoudend met deze nieuwe groep én ook tegenover Daphne. Daphne nam álle tijd van de wereld om haar op haar gemak te stellen. Het heeft even geduurd maar nu gaat Jip lachend (ok blaffend dan...) met Daphne mee. En als we haar in het bos tegenkomen als we zelf aan het wandelen zijn dan rént ze op haar af. En op de parkeerplaats springt ze bij Daphne in de auto ipv bij mij. Dit allemaal zegt mij genoeg! Daphne begrijpt Jip, Daphne begrijpt honden. Lief, kordaat, duidelijk, geen flauwekul: naar baas en hond! vanmiddag bij Daphne op bezoek geweest met onze rottweiler Gregor. Gregor viel uit naar andere honden als hij aan de lijn liep. vandaag hulp gehad van haar hoe hier mee om te gaan en hier hem goed in te begeleiden. Veel geleerd en super geholpen. wij kunnen verder oefenen en ontspannender met hem lopen. Daphne nogmaals super bedankt. Je bent fantastisch!!! Hele goede service en zeer flexibel! Onze hond vindt het heerlijk om mee te gaan lekker spelen met de andere honden maar wordt ook goed in de gaten gehouden als het te druk wordt. Daarnaast ook een privé training gehad omdat onze hond buiten niet goed luistert en veel trekt. Hele goede tips gekregen die ook echt werken. Daphne geeft goede aanwijzingen en zegt ook als je het niet goed doet of juist wel! Zeker ook een aanrader.

Foto's

Honden uitlaatservice Peize / Daphne Blom in het kort

Dieren

Honden

Lang verblijf mogelijk

Ja

Onze locatie

Honden uitlaatservice Peize / Daphne Blom


Mensumaweg 24 9356 TC Tolbert
0625368432 Klik om te bellen