HondenHotel Zwanenburg


IJweg 332 1161 GG Zwanenburg
0633166881 Klik om te bellen

Over HondenHotel Zwanenburg

Welkom bij Hondenhotel Zwanenburg. Wij zijn gevestigd in de wijde polder nabij Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Verzorgen dag- en nachtopvang voor uw hond(en). Wij hebben in ons kleinschalig Hondenhotel Zwanenburg nog enkele plaatsen voor dagopvang en weekendopvang. In de schoolvakantie's is het vrij druk. Overnachtingen zijn inclusief hoogwaardig hondenvoer Homemade compleet. U kunt uw dierebare vriend de hele dag volgen op onze Live Webcam op www.hondenhotelzwanenburg.nl. Uniek in Nederland!

Wij hebben jarenlange ervaring in de verzorging, welzijn, training en africhting van honden. In onze accommodatie worden onze honden voorzien van aandacht, goede verzorging in een op en top verblijf waar de honden veel plezier met elkaar beleven.

De accommodatie beschikt over:

- Een ruime speelplaats met voldoende schaduw en vijvertje
- Altijd vers drinkwater door automatische drinkbak
- Binnenverblijven zijn geïsoleerd tegen warmte, koude en geluid zoals vuurwerk en omweer en worden zo nodig verwarmt

U kunt bij ons terecht voor een professionele verhaarbehandeling voor uw hond. In overleg, vachtverzorging, wassen, kammen, borstelen, trimmen, scheren, knippen, uitdunnen, plukken en strippen. Daarnaast doen wij ook nagels knippen, tandsteen verwijderen en ontwormen. De tarieven zijn afhankelijk van de vacht en grote van uw hond. 

Wilt u weten wat Hondenhotel Zwanenburg nog meer voor u kan betekenen? Surf naar www.hondenhotelzwanenburg.nl of neem contact met ons op via lenaanna@live.nl.


Wij hopen u en uw hond te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Leneke Geertzema

Foto's

Ons team.

HondenHotel Zwanenburg in het kort

Soort pension

Hondenpension

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

HondenHotel Zwanenburg


IJweg 332 1161 GG Zwanenburg
0633166881 Klik om te bellen