Hondenopvang Woeff


Boulevard paulus loot 17B 17B 2042 AD Zandvoort
06 29202168 Klik om te bellen

In huiselijk sfeer u dier hoort bij het gezin
Veel ruimte en beweging
Strand is de voortuin, duinen

Over Hondenopvang Woeff

Dagopvang Hondenopvang Woeff vip

Bij Hondenopvang Woeff voelt jouw viervoeter zich helemaal thuis! Ons hondenhotel in het prachtige Zandvoort, Noord-Holland biedt alle luxe en comfort die jouw hond verdient. We hebben een gezellig appartement met een tuin én het strand om de hoek. Bij ons geen hokjes of kooien, we geloven in aandacht, bewegingsvrijheid en een normaal ritme. Daarom hebben we maar twee blije honden per dag te gast. Bij ons gaat jouw maatje op vakantie terwijl jij hard aan het werk bent of ook lekker op vakantie bent!

Hoe ziet de dag eruit bij hondenopvang Woeff

Bij mij draait alles om mijn harige vrienden! De viervoeters die bij mij logeren, zullen de hele dag meedraaien met mijn routines. Ik laat ze maximaal 4 uurtjes alleen, verspreid over de dag, voor mijn andere activiteiten. Maar maak je geen zorgen, ik zorg ervoor dat jouw hond een geweldige tijd heeft hier! Naast het uitlaten, is er ook tijd voor spelen, knuffelen en rust.

Ik neem mijn vierpotige gasten mee voor een wandeling in de ochtend, middag, einde middag en avond. Eén van deze wandelingen is extra speciaal en langer, waarbij we het strand, de duinen, stadsparken of bossen in de omgeving verkennen.

Natuurlijk wil je op de hoogte blijven van hoe het met je viervoeter gaat. Daarom stuur ik je dagelijks updates, inclusief video's en foto's.

Hondenuitlaatservice

Wij gaan op pad met u hond als u er even geen tijd voor heeft. Er zijn twee wandel momenten op een dag. De eerste wandeling begint om 10.30 tot 11.30. De andere wandel moment staat gepland om 14.30 tot 15.30. De bedoeling is dat de honden voor en naar de wandel weer opgehaald worden op de loactie van de wandeling. Mocht halen en brengen een probleem zijn dan kan ik dit doen tegen extra tarief.

minimale eisen voor dagopvang en hondenuitlaatservice

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, moeten de honden sociaal zijn, recent gevaccineerd (aantoonbaar), kunnen omgaan met kinderen en niet overmatig blaffen. Helaas kan ik niet op puppy's passen.

Voor de gluurders onder ons www.hondenopvangwoeff.nl

Voor de aanpakkers www.hondenopvangwoeff.nl/aanmelding

Voor de twijfelaars onder ons bellen/ whatsappen

0629202168

Foto's

Logo

Hondenopvang Woeff in het kort

Soort pension

Aandacht en beweging voor u hond
Dierenpension
Hondenhotel
Hondenoppas
Hondenopvang
Hondenpension
Huiselijk sfeer
Overig
Vakantie voor honden/doggos
Vip behandeling hondenopvang

Langdurige opvang

Ja

Certificeringen

Niet

Onze locatie

Logo Hondenopvang Woeff

Hondenopvang Woeff

Hondenopvang Woeff


Boulevard paulus loot 17B 17B 2042 AD Zandvoort
06 29202168 Klik om te bellen