Hondenpension Meijenrode


Loosterweg Noord 2J 2161 AP Lisse
06-12114387 Klik om te bellen

Over Hondenpension Meijenrode

Hondenpension Meijenrode is een kleinschalig hondenpension gelegen in het hart van de Bollenstreek waar wij uw hond veel vrijheid en speelruimte kunnen bieden. Vanuit de Bollenstreek, Heemstede, Aerdenhout, Hoofddorp en Haarlem zijn wij goed te bereiken.

Het hondenpension bestaat twee aparte verblijven. Het eerste verblijf is bedoeld voor de middenslag en grote honden. Het omvat twee binnenruimtes en een groot speelveld. De eerste binnenruimte is een gezamenlijke plek en de tweede omvat zes kennels waarbij elke kennel zowel een binnenkennel als buitenkennel heeft. Beide binnenruimtes monden uit op het speelveld. Dit speelveld is circa 650 m2 groot en bestaat uit zowel gras, tegels als zand waarin ze kunnen graven.

Het tweede verblijf is voor kleine hondjes, welke is gescheiden van het eerste verblijf. Onder deze categorie vallen honden zoals een Jack Russell of Maltezer. Dit verblijf omvat een gemeenschappelijke binnenruimte en een speelveld van circa 100 m2. Ook dit veld bestaat zowel uit gras, tegels als zand waarin gegraven kan worden.

De honden hebben veel vrijheid in ons pension. Zo hebben ze de gehele dag van 07.00 uur tot 22.00 uur toegang tot het, bij het verblijf behorende, speeldveld. In de nacht verblijven ze alleen in hun binnenvertrek. Omdat de honden zo veel vrijheid hebben, is een logeerpartij bij ons hondenpension alleen mogelijk voor honden die 100% sociaal zijn. Daarnaast dienen reuen gecastreerd te zijn.

Foto's

Hondenpension Meijenrode in het kort

Soort pension

Hondenpension

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

Logo Hondenpension Meijenrode

Hondenpension Meijenrode

Hondenpension Meijenrode


Loosterweg Noord 2J 2161 AP Lisse
06-12114387 Klik om te bellen