Hondenuitlaatservice & hondenhotel Ambra


Onderdijkse Rijweg 213 3341 BN Hendrik-Ido-Ambacht
0653723652 Klik om te bellen

Over Hondenuitlaatservice & hondenhotel Ambra

Waarom is Hondenuitlaatservice & hondenhotel Ambra de beste keuze voor jou?

Hondenhotel Ambra is het leukste 5 sterren hondenhotel in huiselijke sfeer in Hendrik Ido Ambacht. Indien u uw hond tijdens uw afwezigheid niet in stressvolle kennel met hokken plaatsen en uw hond liever in een huislijke sfeer laten verblijven of logeren, dan is uw hond van harte welkom. Zie mijn website de foto's van het hotel.

Hotel Ambra biedt honden dagopvang en vakantieopvang in alle voorkomende situaties. Ik vang maximaal 1 hond per keer op of 2 honden van één adres. Indien u een ander dier onder wilt brengen kunt u contant met mij opnemen voor de mogelijkheden daartoe.

Ik bied honden naast het hondenhotel een kleinschalige uitlaatservice. De honden worden zorgvuldig geselecteerd en ik wandel 2 x 1 uur met max. 5 á 6 honden per dag. Indien gewenst houd ik voor de logés een plekje in de bus vrij zodat uw hond overdag mee kan met de uitlaatservice om mee te genieten van een gezellige en mooie wandeling in een losloopgebied. Als u wilt maak ik foto’s en filmpjes die ik per whatsapp naar u door kan sturen. Zo kunnen de baasjes altijd en overal ter wereld zien wat hun hond aan het doen is tijdens zijn/haar vakantie en dan heeft u zelf een extra leuke vakantie.

Daarnaast bied ik huisdierenservice aan voor mensen die een weekend weg of op vakantie gaan, dit bied ik aan klanten die max. 5 km van mijn huis wonen.

Meer over Hondenuitlaatservice & hondenhotel Ambra:

Door mijn kleinschaligheid krijgt uw hond de zorg en aandacht die hij/ zij verdiend. Hiernaast wil ik risico's tot het minimum te beperken en uw hond(en) maximale veiligheid bieden. Dit betekend dat ik honden selecteer die goed met hun roedelbegeleider én andere honden overweg kunnen. Op die manier kunnen alle honden veilig en met plezier in mijn hondenhotel verblijven en in de groep meelopen.

Wat kan Hondenuitlaatservice & hondenhotel Ambra je bieden?

Als u geïnterneerd bent in één van mijn diensten dan gaat mijn voorkeur ernaar uit om eerst persoonlijk contact met u te hebben en dat u mij belt. Dan leg ik u uit wat u moet doen bij een reservering voor het Hondenhotel en in geval van de uitlaatservice hoe het kennismaken, het aanmelden, de proefwandeling en het meewandelen e.d. in zijn werk gaat.

Wie gingen je voor?

Mijn werkgebied is Gemeente Hendrik Ido Ambacht, deels Zwijndrecht en deels Ridderkerk. Mijn uitlaatservice bied ik aan voor honden die op maximaal 5 km van mijn huis (3341 BN) wonen. Mijn diensten bestaan uit het in groepsverband uitlaten van honden die structureel minimaal 1 x per week mee gaan met een groepswandeling. Hiernaast kunt uw hond(en) verblijven in mijn Hondenhotel, zie hiervoor tabblad Hondenhotel op mijn website. Mocht u andere wensen hebben ten aanzien de verzorging van uw huisdier(en) kunt u altijd contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foto's

Hondenuitlaatservice & hondenhotel Ambra in het kort

Dieren

Honden
Katten
Kleindieren
Knaagdieren
Reptielen
Vissen
Vogels

Lang verblijf mogelijk

Ja