Kattenhotel Catz


Blasiusstraat 39 5754 AT Deurne
0646051791 Klik om te bellen

Over Kattenhotel Catz

Zoek je tijdelijke opvang voor je kat(ten)? Ga je op vakantie of bijvoorbeeld het huis verbouwen? Dan ben je bij Kattenhotel Catz aan het goede adres. We wonen in Deurne, dichtbij vakantieroutes richting Duitsland en België. Ons kattenhotel staat centraal in ons gezin en in onze tuin. De katten verblijven in het hotel in een kleine groep, geen hokjes maar alle vrijheid om te spelen en te slapen. In de overdekte buitenren kunnen ze genieten van het zonnetje en onze boerderijdieren in de gaten houden. Dit zorgt voor een gezellige afleiding, soms wordt er zelfs een muisje gevangen;-)

Naast het groepsverblijf hebben we enkele zorg- suites, waar we katten die extra (medische) zorg nodig hebben apart kunnen plaatsen. Sinds 2023 hebben we ook 2 VIP familiekamers, waar katten uit een eigen gezin apart van andere katten kunnen verblijven. Zowel de VIP familiekamers als de suites hebben elk een eigen buitenren, waar ze lekker rustig kunnen vertoeven.

Kattenhotel Catz is voorzien van vloerverwarming en is kleinschalig. Zo kunnen we per kat goed bekijken wat hij of zij nodig heeft, zodat er zo min mogelijk stress is tijdens de vakantie bij ons. Tijdens het verblijf sturen we een berichtje met foto van je kat(ten) om te laten weten hoe het gaat, service van Catz!

Ben je benieuwd geworden hoe het er bij ons uitziet? Op de website is een rondleiding te zien, maar er is altijd een mogelijkheid om zelf eens te komen kijken. Dit doen we op afspraak, zodat er alle tijd is om vragen te beantwoorden. Wij verzorgen graag de vakantie voor je kat(ten) zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. Kijk voor meer onformatie eens op onze website of Facebookpagina. Graag tot een volgende vakantie!

Foto's

Kattenhotel Catz in het kort

Soort pension

Kattenpension

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

Kattenhotel Catz


Blasiusstraat 39 5754 AT Deurne
0646051791 Klik om te bellen