Kattenhotel Dotje


Ruige Weide 25 3421 TH Oudewater
0348-564035 / 0623820600 Klik om te bellen

Over Kattenhotel Dotje

Tijdens elke vakantie, voorjaars, wintersport, herfst,zomer of gewoon een weekendje weg, hebben wij plaats voor uw huisdieren: katten, cavias, konijnen, kortom alle kleine huisdieren zijn welkom in ons katten- en kleindierenhotel Kattenhoteldotje.nl in het groene hart van Hollands-Midden.

Een zeer fraaie omgeving waar het erg rustig is in de direkte omgeving

Schitterend gelegen aan de Ruige Weide, waar de dieren liefdevol worden opgevangen in ruime gezamenlijke binnenverblijven met daaraan een gedeeltelijk overdekt buitenverblijf, waar ze lekker kunnen klimmen in een boomstam en eventueel in het zonnetje kunnen liggen.

De poezen en andere dieren worden verzorgd door Marinka, die hen van aandacht en voeding voorziet, de voeding voor de poezen bestaat uit Royal-Canin brokjes en zo nu en dan een andere versnapering.
Het is mogelijk om uw dier van speciale voeding en medicijnen te voorzien of apart onder te brengen.

Onze goede verzorging, excellente binnenruimtes en buitenverblijven maken dat wij ons niet kattenpension of dierenpension, maar katten- en kleindierenhotel noemen. Graag nodigen wij u uit voor een afspraak voor bezichtiging.

Het is mogelijk om uw huisdier te brengen en weer op te halen op tijden die het u beste uitkomen door onze gerichte en persoonlijke benadering. We vinden het fijn om hiervoor een telefonische afspraak met u te maken.

Ditzelfde geldt ook als u ons wilt bezoeken voor een bezichtiging.
De kamers worden verwarmd .

indien u wilt boeken voor aankomende zomer raden wij u aan dit zo spoedig mogelijk te doen, i.v.m vele aanvragen die nu al binnen komen. U loopt dan niet het risico, dat er geen plaats meer beschikbaar is.

Het is mogelijk om het vervoer van uw poes of andere dieren te laten verzorgen, we berekenen daarvoor een km-prijs met een minimum van € 20,00

Foto's

Het Kattenhotel

Kattenhotel Dotje in het kort

Soort pension

Cavia opvang
Overig
Pluimvee
Vogelpension

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

Kattenhotel Dotje


Ruige Weide 25 3421 TH Oudewater
0348-564035 / 0623820600 Klik om te bellen