Kattenpension Felis


Klompenmakerstraat 38 1825 AG Alkmaar
0725612482 Klik om te bellen

Over Kattenpension Felis

Waarom is Kattenpension Felis de beste keuze voor u?

Pension Felis is het 'Holidy-Inn' voor de kat. Vele pensions vangen zowel katten als honden op. In ons pand worden alleen maar katten opgevangen. De katten zijn hierdoor veel relaxter. Vrijwel alle katten zijn welkom. Of ze nu mooi of lelijk zijn, aardig of onaardig, pillen moeten krijgen of niet, dieet moeten volgen of alles mogen eten. Het maakt ons niet uit. De enige katten die niet worden opgenomen zijn besmettelijk zieke katten en ongecastreerde katers. Suikerzieke katten zijn ook welkom, mits ze zich door ons laten prikken.

Meer over Kattenpension Felis:

In ons hebben we een asielvleugel (voor katten), een pensionvleugel en een kado-winkeltje met kattendingetjes en wat kattenbenodigdheden. Alle bruto winst uit het winkeltje en het pension komt ten goede aan de opvang en verzorging van de asielkatten. Wij hebben in totaal 5 vaste krachten en ruim 100 vrijwilligers over de vloer. We hebben vrijwilligers die de kattenverblijven 's morgens schoon maken en vrijwilligers die 's middags komen knuffelen. Het pand is voorzien van vloerverwarming. De katten vinden dit 's winters heerlijk. De katten kunnen dag en nacht via een kattenluikje in hun buitenverblijf komen. Voor katten die lange tijd komen logeren hebben we een mooi groot buitenverblijf voorzien van klimtuig en struiken.

Wat kan Kattenpension Felis u bieden?

Voor uitgebreidere informatie kan men kijken op onze website. Hier staan ook de zogenaamde toelatingseisen vermeld.

Wie gingen u voor?

Ons pension en asiel zit in een mooi, vrolijk en kleurrijk pand. Mensen worden er altijd vrolijk van als ze bij ons binnen stappen. Het geeft meteen een fijn gevoel. We horen altijd dat de mensen heel tevreden zijn over de opvang van hun kattenvrienden.