Kattenpension Het Kattengeluk


Grauwe Polder 144 4876 NC Etten-leur
076-5221852 Klik om te bellen

Over Kattenpension Het Kattengeluk

Kattenpension "Het Kattengeluk" is gespecialiseerd in de opvang van dieetkatten, maar alle katten zijn welkom! Het dierenpension ligt aan de rand van Etten-Leur, voor het tijdelijk huisvesten van uitsluitend katten. Door de rust en aandacht zal uw kat zich tijdens uw afwezigheid snel op zijn gemak voelen.

Er kunnen maximaal 40(2 ruimten met max 20 katten) katten logeren, zodat er voldoende tijd is om uw kat te verzorgen en te knuffelen. In het hele pension ligt vloerverwarming, waardoor de vloer altijd lekker warm aanvoelt aan de kattenpootjes. Bovendien kunnen de katten genieten van rustgevende muziek die aanstaat in het pension.

Ik, Jacqueline Winkelman ben zelf een echte dierenvriend in hart en nieren en heb jaren als vrijwilliger gewerkt bij het dierenasiel in Breda. Ik ben daar ook pleegmoeder geweest om gedumpte kittens in huis te nemen en te verzorgen totdat ze naar een nieuw baasje konden. Momenteel heb ik zelf 6 katten en 1 hond, die op 3 pootjes door het leven gaat.

Ik beschik naast het noodzakelijke diploma “Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit” ook nog over het diploma Paraveterinair Dierenartsassistente. Deze laatste opleiding duurt ruim 2 jaar, waarbij er gedurende 13 weken stage gelopen wordt bij een dierenarts. Hierdoor heb ik een gedegen medische kennis van dieren en zal ik zal tijdens het verblijf van uw kat alert zijn op eventuele medische aandoeningen. Door mijn opgedane kennis specialiseer ik me in katten met een dieet(nier, darmen, urinewegen etc.).

In december 2012 heb ik ook een 3 daagse opleiding gevolgd tot voedingsconsulent aan het wellant College en weet daarom precies wat er in gewoon kattenvoer en dieetvoer zit en wat de functie is van de diverse voedingstoffen. Ik kan u dus ook in (dieet)voer adviseren.

Ik heb de 2,5 jaar durende opleiding tot gedragsdeskundige gevolgd bij Tinley in Veenendaal en kan katten met gedragsproblemen(aanvallen andere katten, sproeien, vernielzucht etc.) behandelen. Katten geven namelijk maar subtiel hun gedrag weer en vaak wordt het verkeerd geïnterpreteerd door de baasjes, dus een echte uitdaging voor mij om dit te veranderen. Ik wil gaan starten met het geven van een cursus kattengedrag, zodat iedereen meer van het gedrag te weten kan komen.

Uw kat is bij mij in goede handen!

Voordelen mijn kattenpension:
Om tot een goede keuze voor een kattenpension te komen is het belangrijk om te weten wat een pension u en uiteraard uw kat voor voordelen biedt en daarom zet ik deze hier van mijn pension op een rij. Uw lieveling gaat immers net als u ook op vakantie en dan dient hij/zij ook de beste opvang te krijgen.

1/ Er wordt hier gewerkt met nachtverblijven, dus de katten lopen hier overdag los rond en gaan 's-nachts in hun nachtverblijf. Hierdoor kan de kat elke dag gecontroleerd worden op voedselopname, of er goede ontlasting is en of hij wel plast. Op deze manier weet ik of het wel goed gaat met uw kat.
2/ Veel kennis aanwezig door diverse gevolgde opleidingen: Paraveterinaire dierenartsassistente, kattengedragdeskundige bij Tinley, Honden- en kattenbesluit, voedingsconsulente kat en hond en elk jaar volg in nog diverse andere dagcursussen en lees de vakliteratuur.
3/ Praktische ervaring met katten door werken in asiel, bij dierenarts en met eigen katten.
4/ Modern en schoon kattenpension dat van alle gemakken is voorzien voor uw kat.
5/ Klein pension, dus voldoende tijd om aandacht te geven aan uw kat door de eigenaar zelf.
6/ Uitsluitend wordt het eerste klas Royal Canin voer gegeven.
7/ Bij het halen krijgt u een samenvatting van het verblijf en worden eventuele bijzonderheden gegeven.
8/ Er zijn uitsluitend katten in het pension, dus geen continue geblaf van honden.
9/ Het pension voldoet aan meer dan alleen de wettelijke eisen en heeft ook een quarantaineruimte etc.

Alle bovenstaande punten worden op mijn website www.hetkattengeluk.nl bij voordelen van mijn pension nog eens toegelicht voor u.

Foto's

Buitenren

Kattenpension Het Kattengeluk in het kort

Soort pension

Kattenpension

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

Kattenpension Het Kattengeluk


Grauwe Polder 144 4876 NC Etten-leur
076-5221852 Klik om te bellen