Kattenpension Katschip


Katschip 11 1602 CS Enkhuizen
06 10589034 Klik om te bellen

Elke dag dezelfde verzorger
Persoonlijke aandacht en gezondheidscontrole
Liefdevol en met aandacht voor iedere kat

Over Kattenpension Katschip

Wat is Kattenpension Katschip?

Kattenpension Katschip is een kleinschalig kattenpension in Enkhuizen. De katten verblijven in een fijne, schone omgeving waar het ze aan niks zal ontbreken. Er is volop vertier te vinden, ze kunnen desgewenst lekker naar buiten en als het nodig is kunnen ze afgezonderd worden van andere dieren. Zo biedt Kattenpension Katschip een verblijf dat precies bij uw kat past. En dat voor slechts €14,00 per nacht! Alle katten die hun vaccinatie tegen kattenziekte en niesziekte op orde hebben zijn van harte welkom om hier te verblijven. U kunt direct reserveren via onze website.

Wie is het gezicht achter Kattenpension Katschip?

Graag stel ik mij voor, mijn naam is Anne. Ik ben van kleins af aan al verzot op katten. Zo heb ik jarenlang de raskatten van mijn buren verzorgd en tijdens vakanties op ze gepast. Ik besloot onlangs om een kattenopvang aan huis te realiseren en mij hier volledig op te richten.

Om dit werk te mogen doen, heb ik een opleiding gevolgd aan Aeres Trainingcentre Barneveld. Daar heb ik het vakbekwaamheidsbewijs houder van honden en katten behaald. Momenteel volg ik de cursus adviseur vacht- en lichaamsverzorging voor katten en start ik binnenkort met trimmen.

Hoe ziet het verblijf op Kattenpension Katschip eruit?

Het pension bestaat uit een binnenruimte voorzien van meubels en een afgeschermd buitengedeelte. Er staan in de binnenruimte meerdere stoelen en er hangen diverse plankjes aan de muur voor voldoende klauterplezier. Ook is de kamer uitgerust met de nodige krabpalen, kattenbakken en benches. Middels een kattenluikje kunnen de katten te allen tijde naar buiten lopen, waar zij in een afgeschermde buitenruimte terechtkomen. Zo kunnen zij veilig genieten van de buitenlucht zonder de kans te krijgen om te ontsnappen. Ook dit afgeschermde buitengedeelte is uiteraard van alle gemakken voorzien, zodat uw maatje een heerlijk verblijf zal hebben.

Waarom kiest u voor Kattenpension Katschip?

U kiest voor mijn pension, als u uw kat(ten) graag het beste geeft. Bij mij bent u ervan verzekerd dat zij tijdens uw vakantie op een goede en veilige plek zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over zaken als voedertijden en hoeft geen buren of vrienden in te schakelen om dagelijks bij uw kat te kijken. U brengt voorafgaand aan uw vakantie uw kat langs en haalt hem na afloop weer op. In de tussentijd zorgen wij voor alles, van vermaak tot voeding. In overleg is het zelfs mogelijk om medicijnen op recept toe te dienen. Door onze korte lijntjes met Dierenkliniek Enkhuizen zal er mits nodig direct worden ingegrepen. Met een veiliger gevoel dan dit kunt u uw kat niet achterlaten.

Gelukkig zal het huis zijn waar ten minste één kat is

Foto's

Kattenpension Katschip

Soort pension

Kattenpension

Onze locatie

Kattenpension Katschip


Katschip 11 1602 CS Enkhuizen
06 10589034 Klik om te bellen