Kattenpension Poeslief


Goudseweg 18 2411 HL Bodegraven
06-43865313 Klik om te bellen

Over Kattenpension Poeslief

Waarom is Kattenpension Poeslief de beste keuze voor u?

De ene kat is natuurlijk de andere niet. Wij proberen hier altijd zo goed mogelijk rekening mee te houden. Is het bijvoorbeeld nodig dat uw kat een speciaal dieet volgt? Dan zorgen wij ervoor dat uw kat in alle rust op een afgeschermde plek van het eigen eten kan genieten, terwijl de andere katten in een andere ruimte eten. Natuurlijk kunnen ze na het eten gewoon weer lekker bij elkaar om te spelen of samen een dutje te doen.

Meer over Kattenpension Poeslief:

Ik ben Sonja den Boon. Ik ben gek op dieren, vooral op katten. Elke dag verzorg ik de gasten in mijn kleinschalige kattenpension in Bodegraven met veel liefde en passie. Persoonlijke aandacht, hygiëne en plezier zijn voor mij de belangrijkste zaken in mijn vak.

Wat kan Kattenpension Poeslief u bieden?

Kleinschalige kattenopvang in Bodegraven met persoonlijke aandacht.

Vaccinatieboekje

In het genoemde boekje staan alle inentingen die uw huisdier heeft gehad.

Daarnaast kan hier de naam en geboortejaar van uw kat in worden gezet. Ook kunt u hier uw naam, adres en telefoonnummer in noteren. Wij verzoeken u te controleren of deze gegevens zijn opgenomen in het boekje, zodat wij altijd op de hoogte van alle gegevens.

Bij het brengen van uw huisdier dient u het vaccinatieboekje mee te nemen. Zonder boekje kunnen we uw kat niet opnemen in het pension!

Foto's

Het kattenpension

Kattenpension Poeslief in het kort

Soort pension

Kattenpension

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

Kattenpension Poeslief


Goudseweg 18 2411 HL Bodegraven
06-43865313 Klik om te bellen