Vakantieopvang Yelle (cavia's) GESLOTEN


op aanvraag op aanvraag 3911 KP Rhenen

Over Vakantieopvang Yelle (cavia's) GESLOTEN

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw cavia's te brengen in Rhenen of in de buurt van Rhenen?
Als u zorgeloos van uw vakantie wilt genieten en zeker wilt weten dat uw cavia's in goede handen zijn dan bent u bij Noodopvang Yelle op het juiste adres. Ik heb zelf nu meer dan 7 jaar cavia's. Ik verzorg al een paar jaar vakantie-opvang (op kleine schaal) en sinds een jaar vang ik ook cavia's in nood op.
Wat mij veel opviel in de jaren dat ik probeerde mijn cavia's onder te brengen dat de kennis van cavia's bij opvangen zo goed als nihil was en dat zou niet mogen.

Voor het verblijf van de cavia's vraag ik 2,00 euro per dag voor de eerste cavia, voor een tweede in dezelfde kooi 1.50 euro per dag, voor de 3e en 4e in de kooi 1 euro per dier per dag.Ik heb een kooi van 1.80 m bij 60 geschikt voor maximaal 6 cavia's, deze kooi is ook op te delen in 2 delen. Tevens heb ik nog losse kooien maar ik eigen kooi zijn uw dieren ook welkom. Ze zitten hier op houtvezel, hooi en groente zijn inbegrepen (wilt u andere bodembedekking dan dient u dat mee te geven). Ze krijgen hier minimaal 2 x per dag verschillende groenten. Bij warm weer krijgen ze ijsflesjes gewikkeld in een doek in de kooi. Graag wel eigen brokjes meenemen.

Bij interesse dient u tijdig te reserveren doordat ik dus kleinschalig opvang.
Voor meer informatie kunt u mij een mail sturen.

Foto's

Vakantieopvang Yelle (cavia's) GESLOTEN in het kort

Soort pension

Cavia opvang

Langdurige opvang

Ja

Onze locatie

Vakantieopvang Yelle (cavia's) GESLOTEN


op aanvraag op aanvraag 3911 KP Rhenen