Terug

Hebben pensions ervaring met katten met schildklierafwijkingen (regio Baarn)?

Petra Foppes

Ik zou mijn katje van 14 jaar graag in de buurt van Hilversum (in het geval van vakantie) willen laten logeren bij een pension. Hij is wel wat gestressed als hij moet reizen maar als hij eenmaal op locatie is, is hij heel erg lief en kan hij heel goed met (bijna) alle katten.

 

Hij heeft een schildklierafwijking en moet 2 keer per dag een pilletje. De pilletjes doen wij in een stukje 'easypill' waardoor het een snoepje lijkt. Hij eet het pilletje graag als hij het in conbinatie met andere 'echte' snoepjes zoals Wiskas anti hairball krijgt, anders is hij erg kieskeurig en laat m liggen. Hebben pensions bij ons in de buurt hier ervaring mee? Ik denk dat de dichtsbijzijnde locatie Baarn is?

 

Vriendelijke groeten,

Petra Foppes

petrafoppes@hotmail.com

06-41431234


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

In de meeste gevallen geven pensions ook medicijnen aan huisdieren. Soms vragen ze hiervoor een extra vergoeding. Ik verzorg inderdaad medicijnen en spuit ook insuline bijvoorbeeld. Ik verzorg ook huisdieren aan huis, zodat je kat niet de stress ervaart om uit zijn vertrouwde omgeving te zijn. Misschien zit dit ook wel bij jou in de buurt! Succes.

Groetjes,

Simone van Liefde voor Dieren Tilburg