Terug

Verblijf voor 3 weken voor kleine hond?

helfensteyn

Beste dierenpensions,

 

Wij zoeken een  verblijf voor onze  Beagle Kelly.  Ze is 5 jaar oud en erg aanhankelijk. Het gaat om de periode van oktober/november 2011, voor ongeveer 3  weken. We willen dat onze hond in een huizelijke omgeving is en vooral de avond/nachturen (dus gewoon in huis) . Wie weet een goed pension?

 

Alvast bedankt voor uw antwoord,

 

Helfensteyn


1 Antwoord

Antwoord van Faunatuurlijk - Het Vakantiepark voor Honden

Beste familie Helfensteyn,

Ik zag uw vraag op dierenpension-info en vroeg mij af of u voor Kelly al een plekje heeft gevonden?

Wij, Willem en Saskia, zijn net gestart met onze dierenopvang en zouden Kelly graag een plaats in onze boerderij gunnen. We zijn net gestart en vangen de honden op, gewoon bij ons thuis in de huiskamer. Ik denk precies wat u voor Kelly zoekt. Momenteel hebben wij nog geen pensiongasten, dus we hebben alle tijd en aandacht over!

Onze website is aardig uitgebreid en wellicht wat veel om door te lezen. Daarvoor een korte indruk over wie wij zijn en wat we voor Kelly kunnen betekenen:

Ons dierenpension is kleinschalig en huislijk, waardoor wij alle aandacht hebben voor de dieren. Door mijn veterinaire achtergrond is er veel (medische) kennis in huis en jarenlange ervaring in de verzorging van huisdieren. Naast goede verzorging heeft u dus ook meer zekerheid over de gezondheid van uw hond, gezien het welzijn en de gezondheid voor ons op nummer 1 staat. Vooraf ontvangt u van ons een vragenlijst welke wij gebruiken voor het verzorgingsplan. Als u Kelly op komt halen (haal- en brengservice bieden wij ook aan!) dan krijgt u dit verzorgingsplan retour, zodat u precies weet hoe Kelly het heeft gehad bij ons en wat ons op is gevallen, cq. voor is gevallen. Al met al bieden wij een goede en gezellige opvang aan met voldoende speelmogelijkheden voor Kelly.

Als u meer wilt weten kunt u altijd een kijkje nemen op www.faunatuurlijk.nl. Hier kunt u ook wat meer lezen over ons en waar wij wonen, de achtergrond en meer bedrijfinhoudelijke informatie.

Mocht u vragen hebben, dan horen wij dit graag!

Met vriendelijke groet,

Saskia Krijgsman

Dierenpension Faunatuurlijk

Bovennieuwlandsweg 1

9541 SZ Vlagtwedde

Tel: 0599-638309 / 06-364 349 53