Terug

Waar kan ik mijn poezen tijdelijk onderdak bieden?

Maud Peels

Mijn naam is Maud Peels en ben moeder van een zoontje van 4. Sinds kort zijn wij opgenomen op een crisisopvang te Landgraaf. Ik ben zwanger van mijn tweede kindje. Helaas is de vader van mijn zoontje en ongeboren kindje ongeveer 7 weken geleden plotseling overleden, dus zoals u misschien begrijpen kunt hebben wij het niet erg makkelijk op het moment.

 

Nu is het zo dat wij 2 vrouwtjes poezen hebben genaamd Chicky en Lotje (moeder en dochtertje) waar we ontzettend dol op zijn en die ons erg aan het hart gaan, dit vooral ook omdat ik deze poesjes nog samen met de vader van mijn kindjes ben gaan halen en ik het ontzettend erg zou vinden als ik ze kwijt zou raken. Het is namelijk niet de eerste keer dat ik ze heb moeten redden. Ze hebben nu al op meerdere plaatsen gezeten en ben momenteel ten einde raad omdat ik niet meer weet waar ik ze verder nog zou moeten plaatsen.

 

Breng ik ze naar het asiel, dan zal ik ze voorgoed kwijt zijn en dat zou ik ontzettend erg vinden, we hebben al genoeg verdriet op het moment en zeker nu rond de feestdagen. Financieel zit het ook niet erg mee, dus een dure opvang is voor mij ook geen optie. Er is wel wat geld om te besteden maar een opvang van 8 euro per dag zit er gewoon helaas niet in, al zou ik alle geld in de wereld voor ze over hebben, ik heb het gewoon niet op het moment.

 

Weet u of kunt u mij misschien helpen of advies geven over, of een andere oplossing aanreiken waardoor ik mijn poesjes niet kwijt zal raken ? Ik weet inmiddels namelijk niet meer waar ik het zoeken moet...

 

Hopende op een spoedige reactie uwerzijds.

 

Met vriendelijke groeten, Maud Peels en Stan Simons


1 Antwoord

Antwoord van Abdissenbosch Dierenhotel

Hallo Maud,

 

Heb je een idee, voor hoe lang dat is en zijn ze gesteriliseerd en ook ingeënt (cocktail en Nobivac Bb) 

Dan zijn antwoorden, die ik eerst wil hebben.

 

Met de diervriendelijke groet,

els m. de Kok en team van dierenhotel abdissenbosch (Landgraaf)