Terug

Wie biedt liefdevolle opvang voor mijn yorkshire?

Mevr R Muishout rmuishout@cthb.nl

Wij hebben een kleine hond gestereliseerde teef ras yorkshire heel lief en aanhankeljk. kan niet alleen thuis blijven Wij zoeken een opvang voor haar voor dagjes uit in de week langere vakantie van 14 dagen tot 3 a 4 weken meerdere malen per jaar. moet liefdevol pension zijn  graag opgaaf met prijs per dag en per langer verblijf. zsm. Mevr R Muishout


2 Antwoorden

Antwoord van HondenHotel Zwanenburg

Beste mevrouw Muishout,

 

Bij deze nodig ik u uit om kennis te komen maken en om bij mij te kijken.

Surf naar www.hondenhotelzwanenburg.nl dan heeft u een indruk van het HondenHotel.

Als uw hondje hier past, mag zij regelmatig komen.

Kijk uit naar uw reactie.

 

Met vriendelijke groet,

Leneke Geertzema

 


Antwoord van Faunatuurlijk - Het Vakantiepark voor Honden

Beste mevrouw Muishout,

Het is alweer even geleden dat u deze oproep op dierenpension-info heeft geplaatst. Mocht u nog steeds opzoek zijn naar een vertrouwd adres dan willen wij graag onze service aanbieden.

Wij, Willem en Saskia, hebben een kleinschalige dierenopvang in het zuid-oosten van Groningen. Wij vangen onze gasten op in huislijke kring, zodat uw hondje alle aandacht krijgt en niet alleen is. Omdat we ons dierenpension met z'n tweetjes runnen, heeft uw hond altijd dezelfde, vertrouwde gezichten om zich heen. Door mijn jarenlange ervaring in de veterinaire sector is er veel (medische) kennis in huis. U ontvangt van ons altijd een uitgebreid verzorgingsplan, welke u retour krijgt bij het halen (wij hebben tevens een haal- en brengservice!) zodat u altijd terug kunt lezen hoe uw hondje het heeft gehad bij ons.

Of het nu een dagje uit is, of voor een langer verblijf, uw hondje is altijd welkom bij ons. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website (www.faunatuurlijk.nl). Tarieven staan hier ook op vermeld, maar gezien u voor uw hondje meerdere malen per jaar een vertrouwd adres zoekt, verzoeken wij u om hiervoor gewoon contact op te nemen met ons.

Voor meer vragen kunt u altijd contact opnemen met ons. Ook bent u van harte welkom om vrijblijvend eens langs te komen!

Met vriendelijke groet,

Saskia Krijgsman

Dierenpension Faunatuurlijk,

Bovennieuwlandsweg 1

9541 SZ Vlagtwedde

Tel: 0599-638309 / 06-364 349 53